MITENKÄ?

Miten ja mistä voin ostaa pyyheponchon?

Kaikki pyyheponchot ostetaan Joutenin verkkokaupasta. Myynnissä olevat pyyheponchot esitellään tällä sivustolla sekä verkkokaupassa. Jouten käyttää verkkokauppa-alustanaan Holvin tarjoamaa palvelua, ja siksi ostaminen tapahtuu toistaiseksi eri sivustolla. Kunkin pyyheponchon esittelystä löydät linkin, joka vie sinut suoraan oikean tuotteen kohdalle verkkokaupan puolelle, mutta voit toki siirtyä asioimaan myös suoraan verkkokauppaan.

Millä tavoin voin maksaa tilaukseni?

Verkkokaupassa voit maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Pankkivaihtoehtoina ovat Nordea, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken, LähiTapiola, OP, Danske Bank ja Säästöpankki. Luottokorttimaksun voit tehdä Visa, MasterCard, Diners Club, Discover tai JCB luottokortilla. Visa- ja MasterCard-maksut tulee vahvistaa Verified by Visa tai MasterCard SecureCode -vahvistuksella.

Kuinka pitkään toimituksessa kestää?

1) Voit noutaa tilauksesi osoitteesta Mäenrinne 20, 02160 Espoo. Tällöin sinun tulee soittaa numeroon +358407494272, jotta voimme sopia etukäteen tarkemmasta ajankohdasta. Päivästä riippuen nouto saattaa onnistua vaikka samantien, jos satut olemaan lähistöllä. (0€)

2) Voit jäädä odottamaan, että tilauksesi saapuu 2–5 arkipäivän kuluessa lähimpään Postin toimipisteeseesi. (0€)

 

Kaikki Joutenin tuotteet toimitetaan ilmastoystävällisinä Posti Green-lähetyksinä Economy tai SmartPOST -paketteina noin 2–5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Teknisistä syistä et valitettavasti voi itse valita, mihin tilauksesi toimitetaan. Tilauksesi toimitetaan ilmoittamaasi toimitusosoitetta lähimpänä olevaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Postin kotisivuilta voit hakea lähelläsi sijaitsevia toimipisteitä. Tilausvahvistuksen yhteydessä saat seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi etenemistä lähetysten seurantapalvelussa.

Ollaanko jo perillä?

Sinulle lähetetään saapumisilmoitus valintasi mukaan joko tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeenä, kun tilauksesi on saapunut perille. Sitten voit käydä noutamassa pakettisi.

Entä jos haluankin palauttaa tilaamani tuotteen?

Sinulla on täysi oikeus palauttaa tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet noutanut pakettisi. Voit tehdä palautuksen kahdella tavalla:


1) Voit tuoda tilauksesi tai osan siitä takaisin osoitteeseen
Mäenrinne 20, 02160 Espoo. Tällöin sinun tulee soittaa numeroon +358407494272, jotta voimme sopia etukäteen tarkemmasta ajankohdasta. (0€)

2) Voit lähettää tilauksesi postitse takaisin. (3,5€)


Otathan huomioon, että palauttaminen postitse maksaa sinulle 3,5 euroa. 3,5 euroa on puolet palautuskuluista ja se vähennetään tilillesi hyvitettävästä palautuksen kokonaissummasta. On reilua, että puolitamme palautuskulut, jottei palauttamisesta aiheutuisi sinulle kohtuuttomia kustannuksia, ja jottei oma työaikani valuisi kevein perustein tehtyjen tilausten lähettämiseen ja noutamiseen. Sovitathan ostoksiasi varoen ja pitelet niitä kuin kukkaa kämmenellä, sillä palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä, ehjiä ja myyntikelpoisia tuotteita.


Tehdäksesi palautuksen postitse:

1) pakkaa palautettava tuote huolellisesti alkuperäiseen tai vastaavaan pakkaukseen

2) täytä paketin mukana tulleeseen korttiin koko nimesi ja tilinumerosi

3) liimaa palautusosoitetarra omien osoitetietojesi päälle paketin ulkopuolelle

4) vie paketti mihin tahansa Postin toimipisteesen

5) kerro toimipisteen henkilökunnalle, että olet tekemässä asiakaspalautusta Joutenille, ja he huolehtivat palautuksesi matkaan

Apua! Paketilleni on tapahtunut jotain kamalaa!

Jos vaikuttaa siltä, että tilauksesi on vahingoittunut kuljetuksen aikana tai se on muuten virheellinen, olethan pikimmiten yhteydessä puhelimitse numeroon +3584074942721 tai sähköpostitse osoitteeseen emmi@jouten.fi. Ei ole aihetta paniikkiin. Katsotaan yhdessä, miten asian kanssa edetään.

Miten tää pestään?

Jotta sinun ja uuden pyyheponchosi matka jatkuisi ruusuisena maailman ääriin ja sen yli, tutustu huolellisesti pyyhetuotteiden hoito-ohjeisiin. Yksinkertaisia, mutta tärkeitä perusasioita noudattamalla saat joutilaisuuden sankarikaavustasi pitkäaikaisen kumppanin ja luontokin kiittää.